Gåten Jan Helge Andersen (3:4) Den ærlige drapsmannen

Gåten Jan Helge Andersen (3:4) Den ærlige drapsmannen

Svarttrost Dok · 2022-09-21

Politiet får tips om en ung mann som har oppført seg merkelig på åstedet kvelden før drapene i Baneheia. I begynnelsen nekter Jan Helge Andersen for å ha noe med saken å gjøre, men til slutt innrømmer han at han var med på ugjerningene fordi bestekameraten Viggo Kristiansen tvang ham til det.

Fra Svarttrost Produksjoner. Fortalt av Bjørn Olav Jahr og Anne Line Sundby. Konsulent Ellen Wisløff. Redaktør Kari Hesthamar. Fra 2022.

Det slippes én og én episode gratis, men hvis du vil høre hele serien med en gang, kan du bli abonnent for 49 kroner i måneden her: https://anchor.fm/svarttrost/subscribe eller ved å trykke på abonner-knappen i Apple Podcasts.

Svarttrost Dok

Svarttrost Dok er norsk virkelighet, fortalt sånn du aldri har hørt det før. Vi lager dokumentarseriene som gjør at du forlenger gåturen, tar bussen et ekstra stopp eller blir sittende i bilen til episoden er ferdig.Start abonnement her: https://anchor.fm/svarttrost/subscribe eller i Apple Podcasts for å høre alle seriene våre. Det slippes én episode gratis i uken, men som abonnent kan du høre alt med en gang for 49 kr i måneden.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Episoder