Jahr gransker Baneheia (9:10) Klomsæts kamp

Jahr gransker Baneheia (9:10) Klomsæts kamp

Svarttrost Dok · 2023-05-24
45:19

Viggos forsvarer Sigurd Klomsæt kjemper forgjeves mot Gjenopptakelseskommisjonen. Frem til han blir fratatt retten til å jobbe somadvokat

Hvis du vil høre episodene så fort de slippes her i Svarttrost Dok, kan du bli abonnent for 49 kroner i måneden her: ⁠https://anchor.fm/svarttrost/subscribe⁠ eller ved å trykke på abonner-knappen i Apple Podkaster.

«Jahr gransker Baneheia» er laget av Bjørn Olav Jahr og Sindre Leganger. Research ved Synva Hjørnevik. Sluttmiks ved Tage Tollefsen. Redaktør er Kari Hesthamar. Serien har fått støtte av Fritt Ord, og er fra 2023.

Svarttrost Dok

Abonner på Svarttrost Dok her https://anchor.fm/svarttrost/subscribe og lytt via Spotify, eller start abonnement i Apple ved å trykke på abonner i Podkaster-appen. Abonnement koster 49,-/mnd. Vi slipper én episode gratis i uken, men som abonnent kan du høre alt med en gang. Svarttrost Dok er norsk virkelighet, fortalt slik du aldri har hørt det før. Vi lager dokumentarseriene som gjør at du forlenger gåturen, tar bussen et ekstra stopp eller blir sittende i bilen til episoden er ferdig.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Episoder