Aktiviteter du kan gjøre når du lytter til din favoritt-podcast

Om du ikke har oppdaget det enda, så er kombinasjonen av podcast og arbeidsoppgaver helt super! En av grunnene til at mange elsker å lytte til podcaster er at du kan gjøre noe annet i mellomtiden. Å vaske huset, lage middag eller brette kleshaugen som stadig vokser seg høyere kan plutselig bli lystbetont fordi du lytter til en podcast samtidig.

Samtidig finnes det en haug med andre aktiviteter du kan gjøre samtidig som du lytter, som ikke er så preget av plikter. Her er tjue ideer til ting du kan gjøre mens du lytter til lydbøker som ikke er oppgaver.

Hold på med hobbyen din

Å lytte og strikke er en nydelig kombo som får timene til å fly av gårde. Selv om strikking er en hobby, kan det noen ganger bli preget av at du skal bli ferdig med et plagg. Ved å lytte til en podcast finner du roen på en helt annen måte og trolig holder du ut en stund til før du avslutter dagens strikking.

Det er ikke bare strikking som egner seg sammen med podkaster. Du kan både sy, legge puslespill eller hekle samtidig som du lytter til en av podcastene på topplisten i Norge.

Trening og tøyeøvelser

Trening kan og kan ikke være et ork, avhengig av hvem du er. Med en podkast på ørene kan du lett løpe av gårde på en tredemølle eller ute. En podcast som fenger deg vil distrahere slik at du ikke nødvendigvis tenker så mye over hvor sliten du faktisk er. Det samme gjelder om du skal gjøre styrkeprogrammet ditt. Her vil kanskje en litt fengende cast være det beste.

Er du ikke så glad i å svette? Uansett bør alle sette av noen få minutter til tøying om morgenen eller før sengetid, og spesielt sammen med en podcast. Både tøying og yoga er en fin måte å strekke musklene på og forberede musklene på en skikkelig kardioøkt. Å lytte til podcaster samtidig som du utfører yoga kan hjelpe deg med å slappe av og fokusere på viktige ting.

Hør på podcasten i bilen

Det er ikke til å gjemme unna at vi tilbringer stadig mer tid i bilen hvert år. Noen av oss elsker lange kjøreturer og andre kan nesten ikke utstå tanken på flere timer i bilen. Uansett om du trives med bilkjøring eller ikke, en podcast gjør uansett kjøreturen mye hyggeligere. Er dere flere som kjører sammen, kan dere også diskutere podcasten mellom dere.

Høres det ikke ut som en mye hyggeligere biltur dersom du for eksempel setter på en skikkelig god episode av true crime? Er du passasjer kan du også gamble litt hos https://www.mobilebet.com/no for å få tiden til å gå.

Ta deg et bad

Multitasking er fantastisk! Er det noe vi voksne raskt kan glemme så er det å sette av tid til oss selv. Derfor foreslår vi at du tapper varmt vann i badekaret, finner frem til din favoritt-podcast og lar roen senke seg. En god avslutning på dagen, samt at du kan forberede deg og bygge opp kapasitet for neste dag. Velg hva som passer best for deg, en podcast om nyheter, eller kanskje litt humor? Eller kanskje du er en som trives med å lytte til utrolig sterke historier? Et godt eksempel på en sterk historie er De foreldreløse, som du også finner mange podcaster om.

Kom deg ut i naturen

Skal du ut å gå kan en podcast påvirke deg til å gå litt lenger. Tankene blir okkupert og du trenger ikke kaste bort tid på å kjenne etter om du er sliten. Har du en hengekøye kan du slenge den med, finne deg et perfekt sted og ligge i hengekøyen med lydene fra podcasten din finner veien inn i ørene dine.

Lag systemer

En siste ting vi ønsker å nevne er at du kan sortere og lage gode systemer i hjemmet, eller på jobben. Dette er aktivitet som kanskje man ofte gir seg med før man egentlig er helt ferdig. Rett og slett fordi man blir litt utålmodig! Plugger du i øreproppene og finner frem til en interessant podcast før du begynner, er sjansene betraktelig større for at du kommer i mål.

Vi håper du ønsker å teste ut noen av disse aktivistene i kombinasjon med en skikkelig god podcast! Eller du kan velge å bruke podcastene dine til å få unna alle huslige oppgaver. Uansett hva du velger vil aktiviteten føles mye lettere!