Dette kan du gjøre mens du hører på podkaster

Å høre på podcast er en utrolig god form for underholdning, som har blitt populært blant mange. Her har man muligheten til å høre på et hav av forskjellige podkaster i ulike kategorier, alt etter hva som interesserer deg. I tillegg til å være morsomt å høre på, så gir det deg også muligheten til å gjøre andre ting samtidig. Dette kan man ikke dersom man ser på TV for eksempel, så med podkast er det mulig å være veldig produktiv og effektiv i hverdagen. Her er noen ting du kan gjøre mens du hører på podcast.

Ha det gøy med gambling

Til å starte med vil vi foreslå at du kan gjøre andre former for underholdning, samtidig som du blir underholdt av en podkast. Du kan for eksempel drive med gambling, som har blitt veldig populært den siste tiden. Her finnes det enormt mange morosme spill i nettcasinoer, eller så kan du tippe på sport. Da kan du kombinere det med en sports podcast, eller podcasten om gambling fra KongeCast!

Med slik underholdning blir det enklere å komme i gang, og du kan til og med lære deg noe om spillet eller sporten du gambler på, mens du driver med det. Det er en god kombinasjon av å lære av andre, og å lære av erfaring. Hvis du har lyst til å drive med gambling når du hører på podcast, så bør du sjekke ut de beste betting sider og norske spillselskaper 2022, slik at du kan gamble på de beste sidene.

Rydd og vask huset

Å rydde og vaske er kjedelige oppgaver for de fleste, men med podcast kan det bli veldig mye morsommere. Da er det enkelt å drømme seg bort i universet som skapes med lyden, og glemme litt det man driver med. Det er dessuten fin alenetid fylt med underholdende, informerende og spennende podcaster. Her kan man enten høre på skravle-podcaster fra kjente stemmer, som snakker om alt og ingenting. Eller så kan du høre på krim historie og noe spennende, slik at du kan leve deg inn i podcasten mens du ryddet. Da kan det faktisk hende at du synes rydding og vasking av hjemmet blir en fin tid.

På trening

Trening er en annen ting i hverdagen som mange vil få overstått kjapt, og en god podcast kan bli din nye treningsvenn! Da kan du vende tankene dine til podcasten og til praten som går her, mens kroppen din trener. Ofte så er man på trening en times tid, og det er mange podcaster som har så lange episoder, perfekt for en treningsøkt! Her kan det for eksempel være morsomt med en humor podcast. Da kan det være du starter å le litt midt på treningssenteret, men det er helt lov! Du kan også sjekke om du finner en podcast som handler om trening og helse, for de finnes det mange av. Test ut podcast neste gang du trener, det kan være et morsomt avbrekk fra å bare høre på musikk, slik som mange gjør når de løper eller gjør styrkeøvelser.

Ute på tur

En annen situasjon der man har tid til å høre på podcast, er når man er ute og går tur. Det er viktig å holde kroppen i daglig bevegelse, og da er tur et godt alternativ. Det kan innimellom bli litt kjedelig å gå i lang tid, særlig om man er alene. Da er det smart å ha et par hodetelefoner og en god podcast i baklomma, slik at man kan ha med seg kjente og kjære stemmer på tur. Det er også fint å ha når man går til skolen, på butikken, til jobb og lignende. Turen blir mye raskere, og det er alltid morsomt med litt underholdning på øret.

Podcast er en underholdningsform som passer til det meste, og du kan jo i teorien gjøre hva som helst når du hører på det. Det er også noe av det vi liker aller best med podcaster. Dessuten så finnes det så mange forskjellige, så det er ikke noe problem å finne den som er din favoritt. Prøv å sjekk ut litt andre kategorier enn det du vanligvis hører på, du kan jo for eksempel prøve en episode av norges mest populære podcaster? Her er det mye gull