Guide til podcaster og nettsider om betting

Hvis du er interessert i å kikke på sport, eller kanskje bare liker å gamble litt, så kan betting være aktiviteten for deg. Det har blitt veldig populært å bette på en sport, for å gjøre en kamp litt ekstra spennende når du ser på. Det kan også være noe podcast-elskere liker, ettersom det finnes mange passene sport-podcaster som du kan lytte til i hverdagen eller samtidig som du better.

Før du kan sette i gang med denne populære underholdningsformen, så er det viktig at du finner deg en god side å gjøre det på. Det er nemlig ikke slik at man bare kan sette i gang med å bette, man må først finne et sted å gjøre det på. For å gjøre det lettere for deg kan du sjekke ut denne guiden til norske bettingsider, og lese hva du bør se etter i en god bettingside her.

Podcaster om sport og betting

Den beste podcast om dette temaet er “OddsPodden”, som blant annet har Lars Dybwad i førersetet. Han er en av Norges beste oddsekspert og var i mange år mannen som leverte oddstips på Dagbladet.

Både VG, TV2 og NRK har dessuten flere sportsprogrammer som spesialiserer seg på flere idretter, og i samme åndedrag vil vi anbefale podcaster som handler om Fantasy Premier League. Dette går gjerne hånd-i-hånd med bettinginteresse, og her kan man dessuten få svært god informasjon om både statistikker og nyheter foran de viktigste oppgjørene.

Du kan for eksempel ta en titt på podcasten “Heia fotball”, som er en ukentlig podcast med Sven Bisgaard Sundet, Tete Lidbom og andre interessante gjester. TV 2s VM-Podkast er også et annet godt alternativ for deg som ser etter en god podcast å lytte til for å få med deg det nyeste fra VM i Qatar. Våre tre favoritter er imidlertid listet opp nedenfor:

  • Oddspodden: Her finner du en rekke episoder som er på toppen når det kommer til odds og betting. Det er trioen Frode Lia, Lard Dybwad og Thorstein Helstad som er stemmene bak, og de gir deg all informasjon du trenger om kommende og tidligere kamper.
  • Syndikatet Europatipset Søndag: Denne podcasten er faktisk svensk, men kan selvsagt lyttes til av nordmenn. Her går de i dybden på forskjellige odds og kamper i ulike ligaer.
  • Derfor Elsker Vi: En podcast fra et annet nordisk land er denne fra Danmark. Stemmene bak er Esben Hess-Olsen og Henrik Hansen som ikke bare tar for seg odds innenfor fotball, men innenfor et bredt utvalg av andre idretter.

Trygge sider

Det aller viktigste å se etter i en side du skal bette på, er at den er helt trygg. Det finnes mange gode og trygge sider der ute, men også en del som ikke er like bra. Det er opp til deg å lete frem de gode sidene, og dette kan du blant annet gjøre ved å sjekke ut hvilken lisens siden tar i bruk, om de har mange forskjellige betalingsmetoder, og om de har fornøyde kunder fra før. Det kan også være lurt å sjekke om siden tilbyr bonuser til deg som spiller. Disse kan nemlig gjøre det litt ekstra moro for deg å bette!

Stort utvalg

Sports betting er nok mest populært på fotball, særlig nå når VM i Qatar er i full sving. Likevel så er det fullt mulig å bette på mange andre sporter der ute, og disse er det verdt å ha i bakhodet. Hvis du for eksempel liker å spille på mindre ligaer, eller mer tradisjonelle sporter og idretter, så bør du sjekke at bettingsiden du helger har disse tilgjengelig. Visste du for eksempel at man kan tippe på E-sport, hundeløp og dart? Vi har til og med noen svært gode E-sport stjerner fra Norge, som det kan være spennende å tippe på. Et stort utvalg av sporter, og kanskje noen gode bonuser, er med på å skape en god plattform som er profesjonell og gjennomtenkt.

Mobil betting

Betting er for mange en hyggelig hobby å drive med, som man enkelt kan dra frem når det er en kamp i nærmeste fremtid. Det er viktig at du som better skal kunne gjøre det lett og uten problemer. Derfor er det også lurt å sjekke at bettingsiden tilbyr mobil betting. Det vil si at de enten har en betting app, eller har tilpasset siden sin til små skjermer, slik at du kan tippe på sport fra mobiltelefonen din. Dette er spesielt smart dersom du skal brette mens du ser kampen live fra stadion, eller vil se etter oppdateringer på kampen og oddsene når du er på farta.