Podcaster kan være gode kilder til informasjon om sportsbetting

Selv om det finnes svært få podcaster som omtaler emnet betting, så finnes det en rekke gode kilder til informasjon for deg som liker å spille. Vi skal derfor se nærmere på hvordan du kan bruke podcaster som en informasjonskilde, og dermed også øke sannsynligheten for å snappe opp de beste mulighetene som finnes der ute.

For det er ingen hemmelighet at det er nettopp dette betting sideri stor grad handler om. Du må ha tilgang til den beste informasjonen slik at du kan legge inn innsatsen basert på statistikk og sannsynlighet. Da hjelper det ikke bare å se kampen, du må nemlig ha tilgang til informasjon før avspark også.

Hvordan bruke podcaster til din fordel

Det finnes utallige podcaster om sport og disse kan ofte ha verdifull informasjon. Ikke nødvendigvis om bestemte odds eller kamper, men heller om det som skjer utenfor skjermen din. Et godt utgangspunkt for å høre på podcaster er derfor å få med seg det som skjer utenfor de store overskriftene.

Mange nisjer snakker om bestemte lag, ulike sportskjendiser og lignende. Her kan det være lett å snappe opp informasjon som ikke de store avisene bryr seg med. På denne måten kan du finne nyhetssaker og lignende som ikke nødvendigvis er store nok til at det blir en overskrift, men det kan påvirke prestasjonene til laget.

Vi kan faktisk gå så langt som å si at sladrespalter kan være et interessant sted å undersøke. Disse vil gjerne dekke samlivsbrudd, sykdom og annet som påvirker lagoppstillinger. Snakker du med erfarne spillere vil de ofte si at utradisjonelle kilder til informasjon gjerne kan være de beste.

Gode podcaster om idrett i Norge

Tidligere har vi omtalt ulike podcaster som omtaler betting direkte, men som de fleste lesere vet - så er de fleste av disse på svensk, engelsk eller dansk. Utvider vi derimot horisonten til å omfatte sport, så er det gode muligheter også i Norge. Her kan vi raskt trekke frem TV2 B-Laget, Viaplay Sport og Alsgaard & Olafsen som noen utvalgte kandidater.

Selvfølgelig finnes det et stort utvalg utover disse også, men da må man gjerne ned på mer spesifikke idretter for å finne de beste alternativene. Eksempelvis kan det være nyttig å følge med på diskusjonen i Viaplay Premier League Pod dersom det er fotballbetting du brenner for.

Oppsummering

Det er mange gode grunner til å følge med på podcaster, men for spillere kan det være en uvurderlig kilde til utradisjonell informasjon. Her kan du få enkel tilgang til noen som allerede har gjort undersøkelser om hva som står på agendaen og dermed bare fordøye informasjonen som den kommer. For deg som spiller på betting kan dette gjøre at du slipper tråle internett for det siste innen en bestemt idrett, men heller bare spille av en podcast for nettopp dette er emnet. Enklere enn dette blir det knapt! Vi har derfor sett på noen bestemte utvalg, og selvfølgelig kan du utforske utvalget av sports podcaster her på siden vår også.