Tre podcaster du kan vurdere å høre på i julen

Julen er kjempekoselig, men det er ingen tvil om at det av og til kan bli litt for rolig. Kanskje skal du kjøre mange timer til familie som bor lenger unna, eller kanskje skal du være på hytta i romjulen. Da kan det være godt med en god podcast som får tiden til å gå.

Vi har derfor funnet frem tre ganske forskjellige podcaster som vi håper og tror at vil passe for forskjellige typer mennesker, i håp om at alle finner noe som passer for dem.

Hele historien

Dette er en podcast som virkelig kommer til å ta deg med storm. Her får du vite alt om store overskrifter gjennom de siste årene. Mens du sitter på hytta, på flyet eller i bilen kan du lære deg alt om Tungtvannsaksjonene, snøskredet i Vassdalen, Tsunamien på Thailand, Quisling eller Aids-epidemien på 80-tallet. Dette er gravjournalistikk på sitt beste. Dykk dypt ned i hver historie som foregår over flere episoder. Det er nesten så historiene er mer spennende enn en rundt på Sambla casino, men bare nesten. Besøk Sambla her dersom du ønsker å sjekke det ut.

Lørdagsrådet

Dette er en super podcast som passer for de aller fleste. Her møter du Live Nelvik som programleder, som har med seg sin eminente partner Dr. Jones bak spakene. Sammen med tre velkjente fjes skal de prøve å hjelpe deg og meg med problemer som sendes inn hver uke. Her får du gode råd, dårlige råd, humor, kjærlighet og innimellom kan nok også ta deg selv i å bli litt rørt. Kombinasjonen av kjendiser som møter hverandre gjør at sendingene blir morsomme og hyggelige å høre på. Her har du mange gode stunder i vente.

The Kåss Furuseths

Else Kåss Furuseth inviterer deg med på det hun kaller «Norges mest inkluderende søndagsbrunsj». I flere tidligere og kommende episoder har hun også med seg søsteren Ramona, som for øyeblikket er opptatt med å passe på en liten nyfødt. Enten hun er sammen med søsteren eller ikke så inviterer Else gjester hjem til seg selv hver søndag, eller så inviterer hun seg selv hjem til dem. Sammen koser de seg med søndagsbrunsj, slik at du kan kose deg med morsomme og kjærlige intervjuer mens du lager søndagsmiddag, mens du ligger på sofaen for å komme deg etter gårsdagen eller mens du rydder og vasker leiligheten.