Tre tips hver kryptotrader bør vite: Guide til en vellykket karriere

Folk har hele tiden lett etter, og funnet måter å tjene eller øke formuen på, og de siste årene ble de så koblet til investeringer. Investeringer er imidlertid ikke letttjente penger og er vanskelig grunnet de mange valgene som er tilgjengelige i markedet. Ved å høre begrepet "investere", vil folk automatisk tenke på aksjemarkeder, eiendom eller aksjefond.

Men med utviklingen av teknologi fortsetter investeringsbransjen også å utvikle seg, og baner vei for den nyere plattformen: Kryptovaluta. Det startet i 2009 da en anonym person ved navn Satoshi Nakamoto introduserte den første kryptovalutaen for publikum - Bitcoin. Fødselen av Bitcoin førte til fremveksten av tusenvis av andre kryptovalutaer kjent som Altcoins. I dag er det mange kryptovalutaer, børs- og tradingplattformer og måter å tjene penger på via NFT-er eller gruvedrift.

Oversikt over kryptovaluta

Takket være millioner av nettbrukere, tradere, investorer og kryptoentusiaster generelt, har kryptovaluta vært et hett tema i bedriftsmarkedet, og dermed økt populariteten og fått oppmerksomheten fra flere og flere mennesker. Akkurat som hvordan superhelter har fiender, har kryptomarkedet også sine skurker - dette er mennesker som gjemmer seg bak falske kontoer og har som mål å svindle, hacke eller stjele folks kontoer og midler. Det høye antallet skyldes anonymiteten til skurkene.

Antall svindel og tyverisaker i kryptomarkedet er sjokkerende høyt. "Hvem ville falle for svindlere?" lurer du nok på. Sannheten er at disse svindlerne er veldig virkelige og oppriktige med sine forlokkende løfter og effektive teknikker, som oftest rettet mot nybegynnertradere.

Tre tips du bør vite

Det anbefales på det sterkeste at nybegynnere i kryptovaluta tar små steg, spesielt fordi denne bransjen innebærer penger som, når de går tapt, har liten eller ingen sjanse til å komme tilbake. Ikke stol på instinkter hvis du er nybegynner, det tar tid å trenge dypt inn i kryptoverdenen og bli kjent med all terminologi, struktur og teknikker. Enten du er nybegynner eller en erfaren trader, må du huske disse tre tipsene du bør kjenne, innlemme og praktisere gjennom hele karrieren din. Les videre nedenfor:

1. Invester aldri mer enn hva du har råd til å tape

I likhet med enhver annen form for investerings- og forretningsfelt har kryptovaluta sine risikoer og farer. Imidlertid, sammenlignet med andre, anses kryptovaluta å være mer risikabelt på grunn av sin svært ustabile natur - dette betyr at verdiene av mynter i markedet kan svinge og endre seg vilt på noen få minutter. Selv om kryptomarkedet har sin sjanse til å lykkes, kan det ikke benektes at det også har opplevd nedturer på linje med en berg-og-dal-bane. Det er en utfordring du kan møte. Du vil mest sannsynlig finne plattformer som bare vil at du skal registrere deg og sette inn vanvittige beløp. Nettstedet Bitcoin Profit app legger imidlertid en klar ansvarsfraskrivelse på siden sin - og ber brukerne om å bare handle med penger de har råd til å tape. Det er grunnen til at den tilbyr en gratis registreringsprosess og en demokontofunksjon. Trading kan være risikabelt, og du ønsker ikke å sitte igjen og lure på om du bruker alle sparepengene dine.

Kryptoentusiaster eller meglere kan hevde at et kryptovalutamarked er et sted som garanterer fortjeneste, og det er grunnen til at millioner strømmer til det som om det er den siste bussturen. Sannheten er at det ikke er helt feil, og listen over kryptomillionærer og milliardærer er bevis på at krypto faktisk er lønnsomt. På grunn av markedets svingende natur er det imidlertid også en stor sjanse for at du bare vil oppleve tap i stedet for gevinster i starten.

2. Vær varsom

Hvis du har bestemt deg for at du vil investere eller trade med kryptovaluta, må du huske at den beste måten å gjøre dette på er å ikke slå inn døren og gi alt du har. Hvis du planlegger å investere i noen form for verdier, bør du begynne i det små mens du samtidig lærer og oppdager nye ting eller måter, gitt at du fortsatt er ny i spillet. Uansett hvilken krypto du velger å investere i, start alltid med et relativt lite beløp for å unngå å tape store beløp i tilfelle ting går feil vei.

Som nevnt har kryptovaluta en svært volatil natur - det er ekstremt viktig å kvitte seg med presset fra sosiale medier. Velg å handle med små investeringer, noe som lar deg observere og administrere kryptovalutamarkedet med relativt lav risiko. Bruk tradingstrategier som HODL - dette betyr å holde på verdiene dine og ventepå riktig tidspunkt for å kjøpe eller selge dem. Tålmodighet er en dyd.

3. Forskning, forskning og forskning

I alle aspekter av livet er det viktig å være ekstremt forberedt før du møter en utfordring. Ikke forvent at det skal være en enkel måte her heller. Akkurat som i kryptovaluta, bør du bruke mange timer på å studere alt om kryptoverset, spesielt verdien og risikoene som er involvert, da det er stor sjanse for at du vil møte disse gjennom hele karrieren. I tillegg er det å lære eller forbedre dine analytiske ferdigheter og beslutningstaking, også en fordel som kan gi deg et overtak.

Med utviklingen av teknologi er det ikke noe problem å finne steder hvor du kan gjøre forskningen din i dag. Spesielt hvis du har å gjøre med krypto, noe som har blitt populært de siste årene, kan utallige online ressurser hjelpe deg. Foretrekker du å lese artikler, tidsskrifter eller publikasjoner? Eller kanskje du synes det er mer effektivt å se videoer eller lytte til podcaster? Uansett hvilken måte du foretrekker, har den digitale verden noe å tilby som kan hjelpe deg å forstå mer om kryptovaluta. Det er mange kryptomedienettsteder og fora der erfarne tradere deler nyttig innsikt.

Avsluttende tanker

Slutningen fra dette er at hvis du planlegger å investere i kryptovaluta, vet du at det er mange ting å vurdere. Å være forberedt ved å gjøre undersøkelser og inkorporere viktige tips som de som er oppført ovenfor, kan ikke bare hjelpe deg med å redusere sjansene for tap i markedets nedturer, oggir deg en fordel for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av investeringen din.