Nora Haukland om biseksualitet i forhold og å finne kjæreste på reality-tv

Nora Haukland om biseksualitet i forhold og å finne kjæreste på reality-tv

Gjennom Glitter og Gråstein med Sofie & Anja · 2021-11-08

Jentene har sin første gjest, nemlig Sofies venninne Nora Haukland. De har gått på videregående sammen, men med samme eks har de ikke alltid vært like gode venninner.
Nora forteller om det å være biseksuell i forhold, og jentene har mange spørsmål. Får man utforske, eller er det utroskap? Føler man på et savn? Og hva sier kjæresten når du kommer hjem og har ligget med en jente?
På Love Island 2020 fant Nora kjærligheten, men hvordan er det egentlig å bli kjærester på et tv-program, når man ikke kjenner hverandre i det virkelige liv? Og hva skjedde når realitybobla sprakk?

Gjennom Glitter og Gråstein med Sofie & Anja

Er livet en dans på roser så lenge man har nok følgere på Instagram? I denne uhøytidelige podcasten får vi innsikt i livene til Anja Catrine Venås og Sofie Karlstad bak de polerte Instagramkontoene.

Jentene deler oppturer og nedturer, juicy historier, diskuterer seg gjennom store og små temaer, og leverer perspektiver og meninger rett fra hjertet. For selv om disse jentene er bestevenninnner er de absolutt ikke enige om alt. For annonsering: [email protected]

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Episoder