Hvordan kan NAV bli venn ikke byrde? m/ Kristina Vedel Nielsen og Mehdi Farshbaf

Hvordan kan NAV bli venn ikke byrde? m/ Kristina Vedel Nielsen og Mehdi Farshbaf

Hverdagspsyken · 2023-04-17

Hvordan er det å være i NAV systemet? Hvilke emosjonelle og praktiske utfordringer finnes det rundt NAV? Hva kan bli bedre og hva kan vi selv ta med oss i møte med NAV?

I denne episoden ser vi nærmere på hvordan det er å havne i NAV systemet med psykolog Mehdi Farshbaf og Kristina Vedel Nielsen. Kristina deler egen erfaring etter å ha blitt kronisk syk og Mehdi Farshbaf deler erfaringer gjennom pasienter. Videre diskuteres utfordringer rundt NAV systemet og hvordan det kan bli bedre.

Kristina Vedel Nielsen jobber som foredragsholder og forfatter og snakker høyt om hennes erfaring med kronisk sykdom etter å ha fått en ME diagnose og hvordan det er å være i NAV systemet. Hun har blant annet skrevet boken “Den lille røde bok for deg som møter NAV”.

Mehdi Farshbaf jobber som psykologspesialist og er for tiden sjefspsykolog i barne- og familieetaten. Han har i flere år jobbet med pasienter i spesialhelsetjenesten som har hatt mye med NAV å gjøre.

God lytting!

Vi trenger din hjelp for å fortsette å lage Hverdagspsyken!🙏

Du kan hjelpe ved å :
Lytt, last ned, gi oss en rating eller tilbakemelding i din podkast spiller.🌟
Post om din favoritt episode i dine sosiale medier og @hverdagspsyken 👩‍💻

Hjelp oss å fortsette å lage nye episoder ved å donere til The Human Aspects #96243 Merk med: #hverdagspsyken 📲

Følg oss i sosiale medier for behind the scens og mer informasjon om episodene her -> Facebook og -> Instagram .
Har du forslag til episode tema, ta kontakt på www.hverdagspsyken.no

Hverdagspsyken

Hverdagspsyken setter sammen med nye gjester hver uke ord på tabubelagte og stigmatiserte temaer som vi tenker, og føler på, men få av oss snakker om.

Dette er podcasten for deg som ønsker å utfordre egne perspektiver, samtidig som du lærer nye ting om hverdagspsyken til eget liv. Om det være seg i jobbsammenheng, privat eller som pårørende til noen som står i en vanskelig utfordring.

Lær og få unik innsikt fra spennende eksperter, fagfolk og mennesker som selv har stått i alt fra depresjon, selvmord, burnout, angst, traumer, til kjente og mer ukjente diagnoser. Gjestene deler sårbart og åpent om sin egen reise, mens fagpersoner supplerer med dybde innsikt og erfaringer.

Podcasten ønsker å løfte frem samfunnsutfordringer, temaer som trenger større plass og innsikt på områder vi kan bli bedre på som enkeltpersoner, fagfolk, systemnivå eller som samfunn generelt.

God lytting!

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Episoder