VR og terapi m/ Christer Lunde Gjerstad og Per-Otto Wold

VR og terapi m/ Christer Lunde Gjerstad og Per-Otto Wold

Hverdagspsyken · 2022-08-01

Er du også nysgjerrig på data skapt simulering som prøver å etterligne virkeligheten? Hva skjer når VR tas i bruk som et viktig verktøy i terapi rommet?

Ukens gjester er Christer Lunde Gjerstad og Per-Otto Wold og sammen med Jimmy tester de ut VR briller.

Christer jobber som psykolog i forsvaret og benytter VR som et verktøy i terapi. Per-Otto er en seriegründer og kom i kontakt med Christer da han søkte hjelp for klaustrofobi.

Allerede på begynnelsen av 90-tallet ble det eksperimentert med VR som behandling og i denne episoden vil du få lære mer om hvordan VR kan hjelpe deg mot fobier. Men ikke bare det! Denne typen terapi kan også være veldig nyttig til å hjelpe deg tilbake til tidligere opplevelser, for å muliggjøre eksponering for det du er redd for.

Da er det bare å trykke på play!Vi trenger din hjelp for å fortsette å lage Hverdagspsyken!🙏

Du kan hjelpe ved å :
Lytt, last ned, gi oss en rating eller tilbakemelding i din podkast spiller.🌟
Post om din favoritt episode i dine sosiale medier og @hverdagspsyken 👩‍💻

Hjelp oss å fortsette å lage nye episoder ved å donere til The Human Aspects #96243 Merk med: #hverdagspsyken 📲

Følg oss i sosiale medier for behind the scens og mer informasjon om episodene her -> Facebook og -> Instagram .
Har du forslag til episode tema, ta kontakt på www.hverdagspsyken.no

Hverdagspsyken

Hverdagspsyken setter sammen med nye gjester hver uke ord på tabubelagte og stigmatiserte temaer som vi tenker, og føler på, men få av oss snakker om.

Dette er podcasten for deg som ønsker å utfordre egne perspektiver, samtidig som du lærer nye ting om hverdagspsyken til eget liv. Om det være seg i jobbsammenheng, privat eller som pårørende til noen som står i en vanskelig utfordring.

Lær og få unik innsikt fra spennende eksperter, fagfolk og mennesker som selv har stått i alt fra depresjon, selvmord, burnout, angst, traumer, til kjente og mer ukjente diagnoser. Gjestene deler sårbart og åpent om sin egen reise, mens fagpersoner supplerer med dybde innsikt og erfaringer.

Podcasten ønsker å løfte frem samfunnsutfordringer, temaer som trenger større plass og innsikt på områder vi kan bli bedre på som enkeltpersoner, fagfolk, systemnivå eller som samfunn generelt.

God lytting!

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Episoder