JEG FANT, JEG FANT

JEG FANT, JEG FANT

Espen Hilton

I denne nye podcasten vil du få møte inspirerende mennesker som har vært en døråpner i livet mitt. Gjestene som kommer vet selv ikke enda hvordan de har påvirket, og snudd om på noen av mine mørkeste tanker og frykt i livet.  


Jeg skal se på hvordan påstander fra andre mennesker tidlig i oppveksten har vært med på å forme den personen jeg har trodd jeg skulle være.

Jeg vil grave dypere ned i forhistorien min, og dele tanker som aldri før har blitt sagt høyt fordi frykten har begrenset meg. 


”Om du snakker høyt om egen skam, kan den da overleve? Hva kan du oppnå om du tar kontroll over begrepet skam? 


Skam er noe jeg har fått føle på mange ganger i løpet av livet, på lik linje som veldig mange andre. Det er et begrep som mange ofte forbinde med ”styggen på ryggen”  og jo mer man velger å tygger og svelger på følelsene sine vil begrepet skam fører til at man mister mye av sin egen identitet fordi du ikke finner veien din videre, du stagnerer og blir paralysert i eget liv. Din egen utvikling går over i panikken og alle introjektene som du har blitt fortalt i oppveksten er blitt din sannhet.


Du kan ikke være deg, du må være som alle andre?!


Det er ingenting som er mer inspirerende enn å se en venn gå sine egne veier, gå utenfor sin egen komfortsone og leve livet slik de ønsker. Det er noe jeg selv gjør med denne podcasten, det føles skummelt – men også veldig ekte og forfriskende.  


I podcasten vil jeg snakke om hendelser som har vært med på å stoppe min egen utvikling i livet, samt møte mennesker som har vært en døråpner på noen av de tyngste og mørkeste tankene jeg har sittet helt alene med i over 42 år. 


Jeg skal møte gjester som har tatt inspirerende valg og som har gått ut av egen komfortsone og trosset sårbarhet og nerver for det de elsket mest i livet. 


XX


 Espen Hilton  


Hjelpetelefoner og nettstederP.S. Hvis det står om liv og helse ring 113

Mental Helse Hjelpetelefonen

Telefon 116 123 (hele døgnet)


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Episoder