Kimiya Sajjadi "Du passer ikke inn her"

Kimiya Sajjadi "Du passer ikke inn her"

Null Bull§hit av Bull · 2022-05-24

Kimiya Sajjadi er jusstudent og leder av selskapet Big Enough Global, som jobber med å øke flerkulturelt mangfold i næringslivet. Hun mener at løsningen på mangfoldsutfordringen er todelt. Hva mener hun med det? Og hva tenker hun om hvorfor advokatbransjen, og forretningsjusfirmaer spesielt, kan være mindre attraktiv sammenlignet med andre bransjer? Er fredagspilsen virkelig det viktigste kulturbyggende tiltaket? Og hvordan jobber man egentlig med mangfoldsledelse? Kimiya deler også noen konkrete tips til hva man kan gjøre for å tiltrekke seg flere flerkulturelle medarbeidere.

Null Bull§hit av Bull

Må kvinner være menn for å lykkes? Går livet i hop som forretningsadvokat og småbarnsforelder? Er det slik at kvinner er mindre lønnsomme enn menn? Og hvordan øker vi aksepten for mangfoldet?

Null Bull§hit er en podkastserie fra Bull Advokatfirma om likestilling og det å ta steget fullt ut som kvinne i advokatbransjen.

Bli med når Bulls Elisabeth Hoffmann tar den ærlige praten og utfordrer kjente og ukjente rollemodeller til å dele sine historier og perspektiver på advokatbransjen. Med på veien får du også konkrete råd, verktøy og tips til egen karriereutvikling og firmautvikling.

  • Antall episoder: 17
  • Siste episode: 2022-05-24
  • Virksomhet

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Episoder

Popularitet over tid