OVERSKUDD -En Podcast om aksjer og investering

OVERSKUDD -En Podcast om aksjer og investering

Johannes Plassen & Even Kvalfoss

I denne podcasten tar vi sikte på snakke om alt innenfor askjer og investeringer. Er du ny og uerfaren men ønsker å komme i gang? Da er denne podcasten for deg. Vi ønsker også å inkludere mere erfarene investorer, men vi ser at dagens aksjemarked kryr av nye småinvestorer, og vi ønsker som utgangspunkt å snakke til dem.

Vi heter Johannes og Even, og er begge studenter ved Universitet i Agder. Vi har blitt kjent med hverandre gjennom studentorganisasjonen Børsgruppen UiA, hvor vi begge er med som forvaltere i Porteføljegruppen. Denne gruppen forvalter penger i en aksjekonkurranse som heter Skoleduellen, i regi av Nordnet Bank. Her kjemper vi mot 14 andre Børsgrupper i Norge om å få best avkastning på Oslo Børs over et år.

Ellers så studerer Even økonomi mens Johannes studerer jus. Begge to har vært investert i aksjer i mange år og har både gode og dårlige erfaringer og dele.

I podcasten hører du Even Kvalfoss og Johannes Plassen. Den er opprettet som en del av Børsgruppen UiA, som er en interesseorganisasjon for studenter ved Universitetet i Agder.

Disclaimer:

I denne videoen uttrykker vi kun våre meninger. Dette må ikke anses som en aksjeanalyse, anbefalling eller indikasjon på hva du burde gjøre med dine penger.

  • Antall episoder: 57
  • Siste episode: 2022-08-08
  • Virksomhet

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Episoder