#7 Arman Vestad - Livet som gangster

#7 Arman Vestad - Livet som gangster

Rastløs med Villa · 2020-05-27
47:27

"Å levere drapsvåpenet til Kristin Kirkemo kjent fra Orderud saken var grei skuring". En verden utenkelig for mange, men forståelig når vedkommende også følte at det var helt naturlig å rusle seg en tur ned Karl Johan med to 30-liters kanner med GHB.

Antrekket Arman Vestad hadde sier noe om tilstanden; bleika flippskjegg, bar overkropp, skalla med maskara, snekkerbukse, svømmebriller og høyhælte Buffalo sko. Arman var sjef.. i sin verden.


Hva skal til for at en kriminell narkopusher og fengselsfugl endrer kurs og får seg et normalt liv? Svaret kan være én eller to personer. Som ser, bryr seg om og gir deg en sjanse. Arman Vestad er Molde-gutten som vokste opp i en helt normal familie på 1980-tallet. Likevel følte han seg utenfor. Når han som skolegutt kom med båten inn til byen var han en av ”bøndene” og ble ertet og gående alene. Men Arman fikk penger av bestefaren. Og med penger kan du få venner. Også dårlige. Som ung og eventyrlysten var han derfor lett å dra inn i et miljø med narkotika, våpen og mer penger. Houseparties om dagen og dørvaktjobb om natten ble Armans nye liv. Et liv med fester, dop, vold, trusler og fengselsdommer. Han ble rikskjendis da han fikk dom for å ha skaffet drapsvåpenet i Orderud-saken. Og videre bar det. Snart hang livet i en tynn tråd. Men noen tok tak i tråden, og nøstet den opp… Arman Vestad snakker om utenforskap. Om å balansere på kanten og til slutt lande på riktig side. Armans liv har vært dramatisk som en Jo Nesbø-roman, med bunnpunkter på rekke og rad. Likevel handler det vel så mye om høydepunktene og om de menneskene som skapte en endring.


"Selv om Armans sine opplevelser er ekstreme er de like relevante i mer hverdagslige situasjoner. Det er derfor mange store og små organisasjoner leier han inn for å forbededre bedriftskultur gjennom åpenhet og tillit"

https://talerlisten.no/profil/arman-vestad/


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Rastløs med Villa

Rastløs er podcasten for deg som ønsker å bli underholdt og utfordret til å bli en bedre utgave av deg selv eller lære mer om ulike tema.

Ledet av André Villa, ekstremsportsutøver og småbarnsfar, og Marius Jørgensen, eiendomsutvikler og gründer.

Med spennende gjester vil de sammen med deg lære mer om livets fire pilarer; helse, økonomi, kjærlighet og lykke.

(Nye episoder annenhver onsdag)


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Episoder