StartupBeat - en podcast fra TheFactory

StartupBeat - en podcast fra TheFactory

TheFactory

StartupBeat er en podcast fra TheFactory. Gjennom podcasten vil lytterne få møte gründere, investorer, corporates, mentorer, politikere og andre spennende mennesker som alle har en ting felles - et bankende hjerte for startup fellesskapet i Norge.


TheFactory ble startet i 2016 av norske seriegründere, og har siden akselerert 350+ startups og investert i en portefølje av 50+ raskt voksende selskaper. TheFactory har blitt tildelt beste akseleratorprogram i Norden av Global Startup Awards og driver Nordens største gründerprogram - GründerAcademy, i samarbeid med SR-Bank med 70+ deltakere per år.


TheFactorys motto er Founders First, og selv om vi er kalt opp etter en fabrikk, oppfører vi oss mer som en familie. En familie av startups og scaleups, innovasjonspartnere, mentorer og investorer. Vi er sterke tilretteleggere for samarbeid og tror på samskaping og innovasjon gjennom partnerskap mellom våre startups og selskaper.


Hos TheFactory får grunnleggerne den best mulige starten gjennom akseleratorprogrammene våre, første investeringer gjennom våre fond og investeringsselskaper, tjenester og fortsatt støtte gjennom medlemsfellesskapet TheFactory Growth.


TheFactory handler om inkludering og mangfold, som reflektert av teamet vårt, styret og vår familie av grunnleggere. TheFactory et stolt medlem av det prestisjetunge globale akselerator nettverket Morrow (morrow.co), som gir våre startup-gründere tilgang til ressurser og muligheter over hele verden. Nettverket gir fordeler, faglig utvikling, nettverksmuligheter, opplæring, rådgivning og kontinuerlig støtte til alle medlemmene i mer enn 70 forskjellige akseleratorer rundt om i verden.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Episoder