Hemmeligheten (1:5) Dobbeltliv

Hemmeligheten (1:5) Dobbeltliv

Svarttrost Dok · 2024-06-10
40:45

Renold tar kontakt med oss i 2021. Det er noe han vil fortelle. Han er 32 år gammel og har levd et dobbeltliv i over ti år. Hemmeligheten han bærer på kan koste ham familien.

Hvis du vil høre hele serien med en gang, kan du bli abonnent på Svarttrost Dok via Spotify her: https://podcasters.spotify.com/pod/show/svarttrost/subscribe⁠ eller ved å trykke på abonner-knappen i Apple Podkaster.

«Hemmeligheten» er laget av Ingerid Salvesen. Lyddesign ved Nils Jakob Langvik. Ansvarlig redaktør i Svarttrost er Kari Hesthamar. Serien er fra 2024 og har fått støtte fra Fritt Ord.

Svarttrost Dok

Start abonnement via Spotify her: https://podcasters.spotify.com/pod/show/svarttrost/subscribe eller ved å trykke på abonner-knappen i Apple Podkaster for å høre alle seriene våre. Det slippes én episode gratis i uken, men som abonnent kan du høre alt med en gang. Svarttrost Dok er norsk virkelighet, fortalt sånn du aldri har hørt det før. Vi lager dokumentarseriene som gjør at du forlenger gåturen, tar bussen et ekstra stopp eller blir sittende i bilen til episoden er ferdig.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Episoder