Spørsmål du bør stille deg selv før ferien - om verdien av selvrefleksjon!

Spørsmål du bør stille deg selv før ferien - om verdien av selvrefleksjon!

Treningspodden · 2024-06-16
53:27

Velkommen til en ny episode! Vi er inne i det reflekterende hjørnet da vi er halvveis inne i 2024, ferien nærmer seg og det er naturlig å ta en fot i bakken. Bli med idet vi tar en status på året som har gått hittil ved hjelp av refleksjonsspørsmål, som du selv kan benytte deg av. Hva er egentlig selvrefleksjon, og hvorfor man bør praktisere det? Det får du svar på i ukens episode, samtidig som vi tenker høyt om egne oppturer og utfordringer hittil i år. Vi fant raskt ut at refleksjons-episoden må deles i to (skravla går), så denne uken har vi fokus på jobb, fag og karriere, neste uke peiler vi oss inn på helse, trening, rutiner og litt personlig.


Spørsmålene i dagens episode finner du her:

Hva har vært det mest givende på jobb hittil i 2024?Hva har vært det mest utfordrende på jobb hittil i 2024?Hvilke mål har du oppnådd?Hvilket emne innenfor ditt fag ønsker du å lære mer om og jobbe mer med?

Sjekk ut Nextory gratis i 45 dager her; Nextory.no/treningspodden


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Treningspodden

Trenger du et lite push over dørstokkmila, eller inspirasjonen til å fortsette å trene? I Treningspodden er det fokus på treningsglede og enkle, smarte tips som gjør det enklere og morsommere å trene. Dette er podkasten for jenter som vil ha en aktiv livsstil uten strenge treningsregimer og dietter. Fysisk og mental trener Pia Seeberg og yogi (+ trener, psykologistudent og mye annet) Silje Thorstensen er hverandres og lytternes heiagjeng, og inviterer til ukens utfordring i hver episode. For annonsesamarbeid, kontakt Acast på [email protected].

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Antall episoder: 405
  • Siste episode: 2024-07-17
  • Sport

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Episoder