Strand Larsen-eufori, Ange vs Frank-battle, Calafiori-spådom, de Ligt-skepsis, overgangsbonanza og PSR med Lars Sivertsen

Strand Larsen-eufori, Ange vs Frank-battle, Calafiori-spådom, de Ligt-skepsis, overgangsbonanza og PSR med Lars Sivertsen

Viaplay Premier League Pod · 2024-07-05
01:27:49

Fotballekspert og podcastguru Lars Sivertsen er tilbake i PL-podcasten. Det er på høy tid at vi snakker mer om hans klubb Tottenham hos oss, det har vært en vanvittig hektisk innspurt av del 1 av overgangsvinduet før den gyldne PSR-datoen 30. juni. Vi tar for oss de aller fleste av dem og diskuterer hvordan økonomiske spilleregler fort betyr mer enn sportslige vurderinger i jakten på å komme ajour økonomisk i regnskapsåret 23/24, vi ser på de heteste ryktene som verserer, Arne Slot har hatt sin første pressekonferanse, Erik ten Hag har fått en kontraktsforlengelse og ikke minst så har vi fått to nye nordmenn til engelsk fotball i Torbjørn Heggem og Jørgen Strand Larsen. Vi spår hvordan det vil gå for trønderen og haldenseren, og ønsker dem aller hjerteligst velkommen til balløya!

Programleder er Jonas Bergh-Johnsen.

 

Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

Viaplay Premier League Pod

Alt om Premier League med Viaplays Gunnhild Toldnes, Ørjan Bjørnstad, Kasper Wikestad og Jonas Bergh-Johnsen med gjester.

  • Antall episoder: 181
  • Siste episode: 2024-07-18
  • Sport Soccer

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Episoder