Historier fra Maram - Kristne god natt-historier for hele familien

Historier fra Maram - Kristne god natt-historier for hele familien

Pål Johannes Nes

Historier fra Maram er en hjertevarm podkastserie for barn og familier, skrevet av Pål Johannes Nes og lest av Erika Nes. Disse helt fiktive historiene tar deg med til den lille øya Maram på Nordvestlandet, hvor vi følger søstrene Rita og Sunniva gjennom deres hverdagslige eventyr og utfordringer.

På Maram, en øy med omkring 4-500 innbyggere, opplever vi alt fra stormfulle netter til solfylte dager fylt med lek og læring. Rita (6 år) og Sunniva (4 år) er to nysgjerrige og kjærlige jenter som, gjennom sin katolske tro, lærer viktige verdier som vennskap, mot og å velge rett selv når det er vanskelig.

På Maram bor også bibliotekar Margrete og naboen Olav, mens Pater Erik bor i byen ca en time unna. Sammen med disse blir hver episode en lærerik reise i et univers hvor tro og hverdag flettes sammen på en naturlig og inspirerende måte. Historiene avsluttes alltid med en kjærlig oppsummering fra mamma, og noen ganger blir den snille biskopen med gjennom sine brev.

Vi håper at disse historiene ikke bare vil være til glede for våre egne barn, men at de også vil finne en plass i hjertene til mange andre familier. Velkommen til universet på Maram - et sted hvor Gud er nær, og hvor hver dag bringer nye oppdagelser.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Episoder