#61. Psykolog Hedvig Montgomery om selvfølelse, barn og trygghet.

#61. Psykolog Hedvig Montgomery om selvfølelse, barn og trygghet.

Leger om livet · 2022-03-29
50:51

I dag er jeg så heldig som har psykolog Hedvig Montgomery som gjest! 

Vi går inn på hva som skal til for å få et lykkelig og trygt barn. 

Hvordan skaper vi selvtillit? Hvilke feil er de vanligste vi foreldre gjør? Og hva er egentlig det viktigste vi som foreldre gjør i løpet av en barndommen?

Hedvig Montgomery har 20 års erfaring med arbeid blant barn og familier. I dagens episode deler hun sine erfaringer, beste tips og hjelper foreldre å finne en vei mot det alle ønsker: Barn og voksne som har det fint med seg selv. Og hverandre.


Om du har noen spørsmål til Montgomery kan du nå henne på Hedvig Montgomery på instagram eller foreldremagi på facebook. 

Og har du noen spørsmål eller tilbakemeldinger skriv gjerne til meg på instagram.com/legeromlivet eller facebook.com/legeromlivet. 

 

Ha en kjempe fin uke!

 

Alt godt,

Annette

 

 

Disclaimer: Innholdet i podcasten og på nettsiden er ikke ment å utgjøre eller erstatte profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Søk alltid råd fra legen din eller annet kvalifisert helsepersonell hvis du har spørsmål angående en medisinsk tilstand.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Leger om livet

Podcasten Leger om livet er en podcast om kropp, helse og sinn.

Lege Annette Dragland tar opp temaer som søvn, stress, meditasjon, fordøyelse, pust, ernæring, mental helse, seksuell helse og mye mer, med landets fremste eksperter.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Episoder